Харчові газові суміші розроблені для модифікації газового середовища (МГС) у процесі пакування харчових продуктів автоматичними лініями або напівавтоматичними станціями із системами дозації МГС. Властивості газових сумішей здатні збільшити термін зберігання свіжих й і готових до вживання продуктів, створює стерильне середовище в пакуванні. Використання наших сумішей дозволить збільшити тривалість зберігання харчових продуктів і, відповідно, максимально збільшити дальність їхнього транспортування.

Лабораторні досліди й практика показують, що гази, очищені від домішок і сполук, здатні впливати на бактеріальну флору харчових продуктів без стерилізації чи додавання дорогих хімікатів-консервантів, які дають не найкращі результати й надалі згубно діють на організм людини.

Застосування МГС створює середовище для запобігання розвитку великої кількості відомих бактерій і зупиняє процес окислення жирів. Газове середовище сумішей має антибактеріальні та антисептичні властивості. Наприклад, можлива ефективна боротьба з аеробними бактеріями (Acinobacter, Salmonella, Clostridium Butuliun, Moraxella). МГС протидіє розвитку цвілі та знижує рівень pH в середовищі упакованого продукту. Деякі комбінації газів успішно застосовуються для стимуляції швидкості росту квітів, овочів та фруктів у тепличних умовах з автономною газифікацією систем клімат-контролю теплиць.

МГС є високотехнологічною й ефективною технологією в порівнянні з термовакуумним пакуванням. Підбір суміші для досягнення максимального терміну зберігання гарантований нашим багаторічним досвідом та застосуванням стандартизованих у Європі технологій харчової промисловості.

За для оптимізації контенту та швидкодії сайту ми використовуємо файли cookies. Продовжуючи відвідування сайту ви погоджуєтесь на використання файлів cookies

Підтвердити